More


  Grădina de la înălțime

  - Advertisement -

  Dacă credeați că doar cei ce locuiesc la curte au treaba grădinăritului, vă înșelați amarnic. La bloc e cam același lucru, însă pe o suprafață mai restrânsă.

  balcon (2)

  Doamnele și chiar unii domni știu din timp ce flori vor alege pentru ca balconul lor  să fie cel mai frumos. Culorile vii, mirosul îmbătător și mai ales frumusețea lor face ca alegerea florilor  să fie foarte dificilă. De la petunii la begonii, toate strălucesc în zeci de culori, însă preferatele sătmărenilor în momentul de față rămân tot mușcatele. Fie ca sunt roșii, roz, mov sau albe, mușcatele îți vor încanta simțul estetic indiferent de specie. În același timp, ele au avantajul foarte mare de a fi ușor de îngrijit.

  balcon (1)

  Pentru a crește armonios, mușcatele au nevoie de multă lumină și de temperaturi moderate. Chiar și un balcon destul de micuț plin cu flori are nevoie să fie îngrijit zilnic, iar din buzunar, iubitorii florilor au scos ceva bănuți pentru ca balconul lor să fie cel mai frumos , însă satisfacția este imensă. Balconul cu flori este propria ta oază de verdeață și îngrijirea plantelor din balcon poate să fie una dintre cele mai plăcute și mai relaxante activități domestice.

  20951814_2161056553919950_226274844_o  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img