”Italian Fashion Day”, pentru prima dată la Satu Mare

moda

În premieră la Satu Mare, în această seară, la Sala ”Simfonia” de la Esedra, de la ora 19.00, va avea loc un inedit eveniment de modă. Este vorba despre ”Italian Fashion Day”, eveniment prezentat de Alexandra Catargiu, în cadrul căruia opt creatori de modă italiană își vor prezenta lucrările.
În cadrul „Italian Fashion Day” își vor prezenta colecțiile următorii creatori de modă:

Aline Oliveira s-a născut într-un oraș din nord-estul Braziliei. În copilărie a privit și a admirat croitoreasa locală care făcea lucrări mai extravagante. Moda a fost întotdeauna o referință în viața ei. Îi place modul în care culorile, formele, țesăturile, personalitatea și stilul individual al fiecărui material prinde viață într-un articol vestimentar.

Alessia Colabello recunoaște că „momentul în care o femeie îmbracă o creație a mea și o văd cum se metamorfozează, cum radiază frumusețe și feminitate, cum îi strălucesc ochii de bucurie … momentul acela este magic! Mă face cu adevărat fericită și mă încarcă cu foarte multă energie pozitivă”.

Creațiile marca „Angelica Tufo” sunt în ediție limitată, unice și realizate în întregime manual, calitatea lor fiind dată de selecția și prelucrarea atentă a materialelor fine.

Claudia Barresi a studiat design vestimentar și croitorie la Academia de modă din Roma. Și-a aprofundat cunoștințele chiar și în modelare, broderie și crearea de accesorii. A fost aleasă ca designer de costume pentru turneul unui spectacol de artiști italieni importanți. În prezent execută rochii la comandă și creează rochii de mireasă inspirate din basme.

Emanuela Magnafico va prezenta o colecție dinamică și sportivă de iarnă, dar în același timp elegantă. Colecția este proiectată pentru o femeie care dorește să se simtă confortabil și relaxată în ținuta aleasă.

Priscilla Ionta recent a terminat studiile de design la una dintre cele mai cunoscute academii de modă din Roma. Ea a ales să își transforme pasiunea pentru modă în profesia vieții sale. Pune mare accent pe perfecțiune, iar în creațiile sale nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

Sara Selli și-a petrecut copilăria în magazinul de țesături al bunicilor ei. Având acces la diverse materiale, susținută și încurajată de către bunica ei, ea s-a înscris la cursurile Institului de Artă din Rieti.
Sladana Krstic revine în România pentru a treia oară. La evenimentul din 2 august va prezenta colecția „Farnese”. Și-a dedicat colecția celui mai mare Muzeu Arheologic din Napoli, unul dintre primele construite în Europa, care se mândrește cu o bogată și valoroasă colecție de artă arheologică din Italia.
Intrarea este gratuită.

Cristian Stan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

MOBILIZARE. ÎMPREUNĂ PENTRU MEDICII SĂTMĂRENI, ÎMPREUNĂ PENTRU VIAȚĂ

Membri Asociației Uniți pentru Satu Mare s-au mobilizat exemplar și până acum au reușit să adune fonduri pentru a ajuta medicii sătmăreni aflați în...

OFICIAL. Cadre Medicale de la AMBULANȚĂ, în IZOLARE. S-a intervenit la un CAZ SUSPECT de COVID-19

Mai multe cadre medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare sunt, de ieri dimineață, în izolare la domiciliu. Informația a fost confirmată...

DOTĂRI. Echipamente MEDICALE de aproape 1,25 MILIOANE lei pentru SPITALELE din Satu Mare

  Echipamentele instituțiilor de sănătate ale Județului Satu Mare sunt completate cu aparaturi medicale indispensabile tratamentului pacienților infectați cu virusul COVID-19! Valoarea totală a investiției...

OPINIE DE GAZETAR. DUMITRU ȚIMERMAN. Ajutoarele umanitare și Ideile generoase luptă  împotriva noului coronavirus

Starea de necesitate provocată de coronavirus a reușit să unească românii de pretutindeni sub cupola altruismului ( altruism : Dispoziția de a acționa dezinteresat,...

ANUNȚ IMPORTANT cu privire la TAXELE și IMPOZITELE locale

Primăria Municipiului Satu Mare informează sătmărenii despre faptul că toate serviciile de plată a taxelor și impozitelor locale sunt disponibile numai online. Pentru protejarea...