More


  Kereskenyi Gabor : Traficul aglomerat este subiectul zilei

  - Advertisement -

  podul-decebal

  Cu riscul de a ne repeta, dorim să vă mai aducem la cunoştinţă informaţiile legate despre lucrările care se desfăşoară la Podul Decebal. Traficul aglomerat din oraș este ”subiectul zilei” în Satu Mare și, pentru că nu am fugit niciodată de răspundere, dorim să le explicăm tuturor sătmărenilor situația privind această reparație.

  Lucrările de la Podul Decebal sunt întârziate din cauza constructorului, care este depășit de situație şi trebuie să o spunem clar şi răspicat. De ce nu lucrează firma noaptea? NU are suficienți oameni, dar și pentru că sunt anumite tipuri de lucrări care nu pot fi efectuate noaptea din cauza rețelelor de înaltă tensiune subterane şi din motive de SIGURANȚĂ!

  Nu dorim să aruncăm vina pe nimeni, dar vă transmitem o informație importantă: despre reparațiile la Podul Decebal s-a vorbit încă din 2013. A fost nevoie de 4 ANI pentru a demara lucrările, în iulie 2016!
  Contractul cu firma din Sălaj a fost semnat în decembrie 2015 și prevedea că lucrările se vor finaliza în … 2018! De ce în 2016 fostul primar nu a dat ordinul de începere a lucrărilor? Este foarte simplu: nu a dorit să îşi asume această situaţie şi disconfort, decizie incomodă, pe care noi am luat-o și ne-o asumăm.

  Zilnic apar o sumedenie de probleme legate de această investiție. Zilnic luăm decizii legate de rezolvarea acestor probleme, de la cele tehnice la cele legate de blocajele din trafic. De fiecare dată când firma a lucrat prost am cerut să REFACĂ lucrările. Ne ținem de treabă şi dorim să fie grăbit ritmul, dar asta nu înseamnă că vom recepționa lucrări de proastă calitate.

  Suntem conștienți că până la finalizarea lucrărilor vor mai exista blocaje, apelăm la răbdarea Dumneavoastră. Am discutat joi cu șeful Biroului Poliției Rutiere a municipiului Satu Mare și cu directorul Poliției Locale Satu Mare și am decis suplimentarea polițiștilor în intersecții. Este prima măsură, dar vor mai urma și altele pe care le vom aplica foarte curând și despre care vă vom anunţa!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare