More


  Lăsați-vă copiii să își dezvolte creativitatea. Showroom-ul Lebăda are soluția perfectă

  =

  lebada

  Mulţi copii au tendinţa să deseneze pe pereţi sau oriunde apucă, în ciuda faptului că părinţii se dau peste cap să împiedice astfel de abateri comportamentale. Totuşi, exact acesta este modul în care copiii descoperă, experimentează, învaţă, îşi dezvoltă imaginaţia şi creativitatea la această vârstă.

  Iar studiile au arătat că aceste momente de pură fericire pentru copii au darul de a creşte nivelul de serotonină din organism, deci de a relaxa, îmbunătăţesc imunitatea şi îi ajută să-şi regleze funcţiile somnului.

  Soluţia recomandată părinţilor de psihologi este să-i lase să se manifeste liber cât mai mult posibil la această vârstă, atâta timp cât ceea ce fac nu este periculos în vreun fel pentru ei, chiar dacă asta înseamnă să-i lase să picteze pereţii.

  Până şi adolescenţii simt nevoia să-şi decoreze pereţii cu postere şi să-şi exprime în acest fel creativitatea şi personalitatea. De ce nu ar face asta şi un copil de 3 sau 4 ani?

  Iar showroom-ul Lebăda – care se va inaugura în data de 2 septembrie, pe Drumul Careiului – le oferă părinților soluția perfectă. Cei de la Lebăda produc, în fabrica proprie de la Valea Vinului un produs premium: vopseaua super-lavabilă Elfenbein.

  Grație formulei inovative, această vopsea poate fi ștearsă de mai multe ori, mai ales după ce copii desenează pe pereți. Și cum o veste bună nu vine singură, Lebăda vă oferă acum vopseaua super-lavabilă Elfenbein la un preț redus cu 15%!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img