More


  ”Liniuțele” se mută din centru. Unde se țin acestea și ce spune primarul

  =

  liniuta1

  ”Liniuțele”, sau acele concursuri de viteză între șoferii teribiliști care posedă mașini cu herghelii de cai putere sub capotă se mută din centru în Parcul Indurstrial Sud.

  Consilierul local PSD, Octavian Ardelean, a arătat astăzi, la finalul ședinței Consiliului Local, că în parcul Industrial Sud se fac ”liniuțe” ilegale, dar și alte infracțiuni, fără că în zonă să apară vre-un ”chipiu” de polițist, fie el național sau local.

  liniute2

  Luând cuvântul, primarul Kereskenyi i-a dat dreptate consilierului PSD, afirmând că știe ce se întâmplă în zonă, și că vor fi luate o serie de măsuri pentru a stopa activitatea infracțională din acea zonă.

  Astfel, în prima fază, vor mai fi montate alte 40 de camere video de supraveghere, pe lângă cele 66 din prezent, o parte dintre acestea urmează a fi montate chiar în Parcul Industrial Sud.

  ”Am propus în rectificarea de buget și au votat și consilierii locali suplimentarea numărului camerelor de supraveghere cu 40 de bucăți și, bineînțeles, avem în vedere să montăm și în locațiile fierbinți, cu grad ridicat de infracționalitate”, a spus Kereskenyi Gabor.

  kereskenyi

  De asemenea, numărul polițiștilor locali vor crește cu 15 posturi, urmând ca în aceste zile să fie demarat și concursul.

  ”În ce privește creșterea gradului de eficiență a Poliției Locale și a crește gradul de siguranță publică am scos la concurs 15 posturi de polițist local, care vor avea atribuții de patrulare, deci nu este vorba despre personal care vor sta în birouri. Deci, sunt polițiști locali. S-au prezentat 24 de persoane pentru cele 15 locuri și în aceste zile va avea loc concursul”, a mai precizat Kereskenyi.

  Primarul a mai arătat că odată cu angajarea noilor polițiști, vor fi exista patrule de poliție și pentru Parcul Industrial Sud.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img