More


  Macabru și înfiorător. Cadavru descoperit în parcarea de la Auchan

  - Advertisement -

  cadavru auchan

  O descoperire macabră a fosat făcută în această seară, în jurul orei 21.20, în parcarea hipermarket-ului Auchan din Satu Mare. Este vorba despre cadavrul unui bărbat pe care polițiștii încearcă să-l identifice.

  Trupul neînsuflețit a fost descoperit de paznicul hipermarket-ului în capătul parcării de la Auchan. Cadavrul nu a fost încă identificat.

  La fața locului, pe lângă polițiști, au apărut și legiștii dar și procurorii care au demarat cercetările.

  În cele din urmă a fost stabilită identitatea victimei. Este vorba despre un bărbat, Gavril B, în vârstă de 60 de ani, din Satu Mare. Bărbatul suferea de parkinson și avea un aparat medical conectat.

  Din primele informații, se pare că bărbatul s-ar fi dus să culeagă niște prune și, cel mai probabil, a făcut un stop cardio-respirator și a decedat. Decesul ar fi survenit în jurul orei 19.00.

  Este al patrulea decedat descoperit în județul Satu Mare în cursul zilei de astăzi. Surse judiciare au declarat pentru GNV că tot astăzi a mai fost descoperit un bărbat mort pe un câmp din apropiere de Odoreu, precum și alte două persoane.

  În toate cazurile oamenii legii au demarat cercetările. În niciunul din cauze nu sunt suspiciuni de omor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img