More


  Magazinul Lebăda va deschise un showroom cu produse de înaltă calitate (P)

  - Advertisement -

  lebada

  Un showroom cu produse de înaltă calitate, selectate de arhitecți de renume în concordanță cu ultimele trenduri europene, va fi deschis în curând la Satu Mare. Showroom-ul va fi găzduit de magazinul Lebăda, situat pe Drumul Careiului, din municipiul Satu Mare, care se va redeschide în zilele următoare!

  De ce este important să aveți de unde alege?! Specialiștii o spun cel mai bine! Dacă a sosit momentul ca gresia din locuința ta să fie înlocuită sau dorești să o utilizezi pentru prima dată, este indicat să iei în calcul o serie de aspecte ce sunt esențiale pentru obținerea unor finisări de calitate. Desigur, doar alegerea corectă a plăcilor nu este suficientă pentru a obține finisările dorite, întrucât intervin și factori cum ar fi alegerea potrivită a materialelor complementare, pe care le veți găsi tot la Lebăda.

  lebada1

  Achiziționarea plăcilor de gresie implică o serie de aspecte ce țin aproape exclusiv de gusturile și preferințele noastre. Acestea sunt: designul, coloristica, mărimea, elementele decorative. Dar un ajutor de nădejde sunt angajații Lebăda, cu o bogată experiență în domeniu. Este indicat ca gresia să fie în armonie cu stilul adoptat (clasic, rustic, modern), compatibilă cu zugrăveala pereților și tipul de mobilier. Specialiștii Lebăda susțin că gresia în două culori și în aranjamente asimetrice este vioaie și alungă monotonia. Culorile puternice se recomandă pentru locuințele moderne, îndrăznețe, active. Combinația alb/negru se folosește pentru decorurile sobre și serioase. Modelele cu floricele și culori vesele sunt indicate familiilor tinere, pentru băile copiilor sau persoanelor nonconformiste.

  lebada2
  Culorile neutre sunt cele mai potrivite pentru situațiile în care schimbarea mobilierului sau a decorului se face mai des, ceea ce ajută la evitarea creării unor contraste între gresie și restul amenajării. Dar pentru mai multe informații – oferite de specialiștii Lebăda – vă așteptăm în următoarele zile la showroom-ul de pe Drumul Careiului. Reprezentanții Lebăda vor anunța data inaugurării în curând!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img