More  Nebunie de Festivalul Castanelor. Thomas Anders & Modern Talking Band, Goran Bregovic &Band, Andra, Delia, Smiley, Carla s Dreams, BUG Mafia sau Holograf vor concerta la Baia Mare.

  - Advertisement -

  castane2
  În perioada 21-24 septembrie 2017 va avea loc ediția 25 a Festivalului Castanelor, o manifestare cu tradiție a municipiului Baia Mare. Pe parcursul celor 4 zile de festival, la cele 2 scene amplasate pe raza municipiului, precum și în locațiile bine cunoscute de băimăreni vor avea loc evenimente deosebite, toate grupate sub umbrela Festivalului Castanelor. Artisti precum Thomas Anders & Modern Talking Band, Goran Bregovic &Band, Andra, Delia, Smiley, Carla s Dreams sau Holograf vor concerta în septembrie 2017 în Baia Mare.
  castane1
  Pe lângă evenimentele artistice, la castane se vor mai organiza o serie de evenimente așteptate cu drag, an de an de băimăreni. Începând de joi și până duminică, se dorește ca un număr cât mai mare de băimăreni și invitații lor să participe la această sărbătoare de suflet.
  Gașca Zurli și Ella Bella, joi, 21 septembrie
  Joi, 21 septembrie 2017, comunitatea băimăreană își va sărbători cuplurile care și-au unit destinele prin căsătorie în anul 1967. Municipalitatea va oficia în cadru festiv peste 100 de cupluri care împlinesc 50 de ani de căsătorie în decursul anului 2017, în cadrul evenimentului Nunta de Aur.
  Tot joi, primarul Cătălin Cherecheș nu i-a uitat pe cei mici, astfel Gașca Zurli și Ella Bella îi vor încânta pe cei mai tineri băimăreni la scena din Centrul Vechi, cu începere de la orele 18.00.Tot atunci trupe locale și teatru pentru copii vor completa acest spectacol.
  Modern Talking Band, Andra, Voltaj, Delia, vineri, 22 septembrie
  Vineri seara, pe scena mare vor urca artiști consacrați ai scenei autohtone și internaționale.
  Nume precum: Thomas Anders & Modern Talking Band, What s Up, Andra, Voltaj, Delia îi vor încânta pe băimăreni. Pe scena din Centrul Vechi va avea loc un spectacol extraordinar de muzică simfonică.
  modern talking
  Smiley, Carla s Dreams, B.U.G. Mafia, sâmbătă, 23 septembrie
  După concertele de vineri seara, sâmbătă 23 septembrie 2017, ora 12 băimărenii sunt invitați la Parada Festivalului Castanelor 2017. Municipiul Baia Mare a pregătit și traseul din acest an al paradei: Bd. Unirii ( Parcul Mara)- Bd. București – P-ța Revoluției – str. Gheorghe Șincai- P-ța Libertății – Câmpul Tineretului, unde va avea loc și ședința festivă de castane.
  Sâmbătă seara, pe scena din Centrul Vechi vor urca Mihai Mărgineanu și Hrușcă @ Friends.
  carlas
  La scena mare, iubitorii de muzică modernă vor putea asculta concertele extraordinare ale unor artiști de top precum Smiley, Feli, Carla s Dreams, Dj Kriss, Alina Eremia, Ami, B.U.G. Mafia.
  În încheierea acestei seri, municipalitatea a pregătit pentru băimăreni un impresionant foc de artificii.
  artificii
  Duminică, spectacol folcloric de excepție
  Ziua de duminică este dedicată aproape în exclusivitate cântecului, jocului și voii bune. Pe scena din Centrul Vechi vor fi concerte extraordinare, un regal folcloric susținut de artiști de renume naționali ai folclorului muzical românesc: Grupul Iza, Lavinia Goste și Marius Zorilă, Florentina și Petre Giurgi, Dumitru Dobrican, Diana Cârlig si Ionuț Bledea, Vladuța Lupău, Călin Brătianu, Marius Ciprian Pop, Aurel Tămaș, Andrada Bârsăoan, Alexandru Pop. Evenimentul este organizat de Municipiul Baia Mare și de Ansamblul Folcloric Național Transilvania. Co-organizator al avenimentului este Consiliul Județean Maramureș.
  Holograf, Direcția 5, Lidia Bubble și Goran Bregovic, duminică, 24 septembrie
  Seara de duminică, ultima a Festivalului Castanelor 2017 va fi una care va rămâne în memoria băimărenilor. Pe lângă Holograf, Direcția 5, Lidia Bubble seara va fi onorată de un artist mult așteptat de băimăreni: Goran Bregovic. Acesta va susține un concert extraordinar, pe scena centrală a festivalului Castanelor.
  goran


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts