More


  Noutăți în comuna Moftin. Ce se va construi

  - Advertisement -

  Primăriile județului au o activitate bogată și în anotimpul călduros. De la acest lucru nu face excepție nici Primăria comunei Moftin, care desfășoară mai multe lucrări pentru îmbunătățirea condițiilor pentru locuitorii comunei.

  Gheorghe-David

  Un exemplu în acest sens ar fi faptul că modernizarea drumurilor agricole din extravilan sunt aproape finalizate – “sperăm, până undeva în 15, 20 septembrie” – spune primarul David Gheorghe – ceea ce înseamnă, fără îndoială, un transport îmbunătățit și o muncă mai eficientă pentru cei care practică agricultura. “Urmează să întocmim de asemenea toată documentația necesară pentru contractarea celor două lucrări pe care ni le-am propus prin PNDL 2 – canalizare în Moftinul Mic și un nou corp de clădire la școala gimnazială <<Mihai Viteazul>> din Moftinul Mic, corp de clădire care va avea șase clase și băile aferente.” – a explicat primarul comunei Moftin, David Gheorghe

  Lucrurile se mișcă așadar într-o direcție favorabilă, ceea ce înseamnă că dezvoltarea comunei Moftin din multiple puncte de vedere este sustenabilă.

  Rareș Jucan    ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img