More


  Pasiune pe două roţi

  =

  21032341_1640627469295544_8113962082188229715_n

  Mersul pe bicicletă este o modalitate placută de petrecere a timpului liber, iar în ultimii ani a început să fie văzut şi ca o activitate sănătoasă, care te ajută să te menţii în formă. Antrenorii de sport îl recomandă ca fiind unul dintre cele mai eficiente programe de slăbit, deoarece te ajută să arzi multe calorii, în special dacă devine un obicei.

  Asociatia CS Pro Racers, autorizată de către MinisterulTineretului, a organizat duminică evenimentul “Să ne cunoaștem Sătmarul”, excursie ciclistă până în Pădurea Mare de lângă Dorolț, pe digul de pe malul drept al râului Someș.

  Cicliștii pasionaţi s-au întâlnit cu mic cu mare duminică de la ora 9.00, pe platoul din Piața 25 Octombrie iar de acolo au parcurs aproximativ 20 de kilometri fără dificultate mare, pe o rută accesibilă tuturor categoriilor de vârstă, fără a fi nevoiți să circule pe drumurile publice.

  Participarea a fost gratuită, iar participanții au fost însoțiți de un ghid din cadrul C.S.ProRacersSatu Mare. Participanţii au purtat căști iar bicicletele au fost echipate crespunzător. Partea cea mai aşteptată a fost picnicul, unde cu toţii s-au relaxat şi au savurat merindele puse de acasă.

  biciclisti4-1

  Peste aproximativ două săptămâni se pregăteşte o nouă surpriză pentru pasionații de mișcare sau iubitorii oricarui tip de exprimare în aer liber. La mijlocul lunii Septembrie, pe data de 16, pădurea din Viile Satu Mare își deschide încă o data brațele pentru a va primi la “Crosul Viilor XCO” versiunea 2017, aflat la ediția numărul 4.

  C.S. Pro Racers Satu Mare și partenerii, in calitate de organizatori ai acestui evenimement, invită toţi doritorii, sa-şi testeze aptitudinile, pe traseul pregătit cu grijă.

  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img