More


  Peste 30 locații școlare, închise în acest an. Care sunt motivele

  =

  scoala

  Peste 30 locații școlare au fost închise înainte de începerea noului an școlar pe raza județului Satu Mare, potrivit celor afirmate pentru GNV de inspectorul școlar general, Călin Durla.

  ”Am luat legătură și cu Prefectura, și cu Consiliul Județean, dar și cu fiecare director în parte și le-am spus pregătească școlile, să reabiliteze, să igienizeze în așa fel încât să poată să înceapă școala în bune condiții. În listele primite de la directori, unele unități nici nu mai există, deci nu se mai face școală aici. Este vorba de circa 32 de locații, nu unități școlare. Eu am avut o discuție vineri cu directorii acestor unități și i-am întrebat în ce stadiu sunt. Marea majoritate aproape au finalizat, altele mai au de făcut mici lucrări”, a precizat Călin Durla pentru GNV.

  Inspectorul școlar general a dat asigurări că acolo unde există risc în ceea ce privește securitatea elevilor nu se vor ține cursuri.

  ”În periooada 1-11 septembrie inspectorii școlari vor verifica fiecare sală de clasă unde urmează să se desfășoare procesul de învățământ. Unde există cel mai mic risc în ceea ce privește securitatea copiilor, nu se vor desfășura ore”, a mai precizat Durla.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img