More


  Szandi Show la AugustFest

  - Advertisement -

  carei2

   

   

  Cea de-a doua seară din cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului AugustFest, în cadrul evenimentului CAREIFEST, în Parcul dendrologic din Carei , cea de marți, s-a bucurat din nou de un real succes.

  Programul a fost deschis de soliştii de la Clubul Elevilor Carei: Bobotan Teodora, Ilinca Petra, Andrei Variu, George Pop, Miriam Ana Fechete şi Ariana Astalîş, pregătiţi de prof. Mariana Vulcan. Aceştia au interpretat o serie de melodii din repertoriul naţional şi internaţional.
  Au urmat solistele formaţiei Castelanii de la Centrul Cultural Carei, pregătite de prof. Szűcs József: Pater Casandra, Németi Tamara, Koch Vanessza, Nagy Anita şi formaţia Non Stop: Uifaluşi Nicolae, Pap Cătălin, Riskó József şi prof. Szűcs József. Aceştia au încântat publicul cu prelucrări după piese cunoscute în limbile română, maghiară şi engleză.

   

  carei
  Momentul mult aşteptat de public a fost recitalul cunoscutei soliste din Ungaria, Szandi. Aceasta a susţinut un recital de mai bine de o oră în faţa a aproximativ 2500 de spectatori, nelipsind piesele cunoscute ale artistei, precum: „Tinédzser l’amour”, „Anya”, „Álomból valóság” sau prelucrări după hituri internaţionale ca „Azok a szép napok” sau „Nyugi doki”. Aceasta a rămas impresionată de căldura cu care a primit-o publicul din Carei, declarând chiar în timpul recitalului că se simte ca şi acasă. La finalul recitalului a revenit pe scenă şi, la insistenţa publicului, a mai cântat câteva melodii. După recital, admiratorii au avut ocazia să primească autograf din partea artistei şi să-şi facă fotografii cu aceasta. Prezentatorii evenimentului au fost Járay Zsanett şi Adrian Ştefănuţi.

  Concursul de Miss și Mister, anulat
  Concursul de frumuseţe MISS şi MISTER CAREIFEST 2017, programat să se desfăşoare în cadrul AUGUSTFEST, sâmbătă, 12 august 2017, de la ora 19.30 va fi ANULAT!!! au anunțat organizatorii printr-un comunicat trimis redacției GNV.
  Astfel, ora de începere a evenimentelor culturale la scena în aer liber, în cadrul festivalului AUGUSTFEST, sâmbătă, 12 august 2017, va fi de la ora 20.30 de minute şi nu 19.30 cum era anunţat iniţial!
  Iată programul detaliat al zilei de sâmbătă:

  Castelul Károlyi
  ora 16.00 – Expoziţie de pictură şi grafică STEFAN GNANDT
  Parcul Dendrologic, Scena în aer liber
  ora 20.30 – Recital al solistelor formaţiei Castelanii, de la Centrul Cultural Carei, pregătite de prof. Szűcs József: Borbély Patricia, Pop Niculina, Latiş Mălina
  ora 21.30 – Concert DIRECŢIA 5 (Bucureşti)
  ora 22.30 – VIDEO MAPPING – proiecţie animată pe faţada Castelului Károlyi (5 minute)

  JOI, 10 august 2017, Parcul Dendrologic
  ora 18.00 – STRONG MAN Carei (X) – concurs internațional de forță – organizator: FitForce Carei
  Parcul Dendrologic, Scena în aer liber
  ora 21.00 – Concert BIKINI (Budapesta)

  VINERI, 11 august 2017, Parcul Dendrologic, Scena în aer liber
  ora 19.00 – Recital al solistelor formației Castelanii, de la Centrul Cultural Carei, pregătite de prof. Szűcs József: Latiș Larisa, Latiș Mălina, Holhoș Sara, Leneschi Hannah, Nuna Teodora
  ora 20.30 – Recital DORIAN POPA (București)
  ora 21.30 – Concert NICOLETA NUCĂ & BAND (București)

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img