More


  VIDEO. Marian Buzilă a lansat un album de muzică populară. Ce planuri mai are artistul

  - Advertisement -
  Unii consideră că Marian Buzilă este cea mai bună voce din județul Satu Mare, datorită multitudinii de stiluri abordate.
  14925455_1204935869562945_4599641677820873026_n

  Marian Buzilă este un nume care a pătruns deja destul de adânc în conștiința sătmărenilor, mai ales pentru că el poate fi văzut în concerte în locații diferite ale județului și pe scene diferite – unde se abordează nu un singur stil muzical, ci o gamă variată, de la muzică ușoară, clasică, până la populară. El este, fără îndoială, un artist plurivalent și tocmai de aceea unii oameni îl consideră drept cea mai bună sau versatilă voce din județ.

  A lansat un CD de muzică populară
  Relativ recent, Marian Buzilă a început să își exploreze latura artistică tradițională și a lansat un album pe această linie. “Foarte recent am realizat un CD cu melodii din zona de Someș și Codru, de fapt de unde sunt și eu. Titlul albumului se intitulează “Dragu mi-i de neamu meu”. Ce e și mai nou este că sunt și producător, în sensul că am drepturi depline asupra acestui material și sunt deopotrivă distribuitor al albumului. Practic, eu mă ocup de tot. Și nu e neapărat simplu.” – a declarat Marian Buzilă
  20901587_1664799103532696_6503211838200630810_o
  Marian Buzilă, pe scena Festivalului de la Oțeloaia, duminica aceasta
  Ce conține albumul și ce urmează
  Albumul este cu siguranță un material interesant pentru iubitorii genului și beneficiază deja de o promovare intensă. “Albumul a fost înregistrat cu orchestra lui Ionuț Fulea și conține 12 melodii, dintre care una este reprezentativă zonei din care provin și se numește <<Bine-mi șade someșan>>. Am realizat 3 videoclipuri, din care în momentul de față, beneficiază de multă atenție pe Youtube deocamdată cel ce poartă numele albumului. Videoclipul a fost filmat la Muzeul Satului în Baia Mare. Sunt din ce în ce mai solicitat, am spectacole și evenimente tot mai des. Momentan mai lucrez la un album de cântece patriotice, deoarece observ că asta lipsește românului în momentul de față. Simt că ne pierdem în mulțime, nu mai știm cine suntem cu adevărat și nu ne mai cunoaștem drepturile. Fac acest album de cântece patriotice în ideea de a reaminti românilor cine sunt ca popor și de fapt cât sunt ei de importanți în tot amestecul de naționalități.” – spune artistul
  Marian Buzilă este așadar, pe lângă un artist complex al muzicii ușoare și clasice – un tânăr care promovează valori ca autenticitatea națională, patriotismul și tradițiile românești.
  Rareș Jucan

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img