More


  VIDEO/FOTO. Întârzieri la construcția Lidl. Când va fi gata magazinul de la Satu Mare

  =

  santier lidl satu mare5

  Cu toate că se lucrează cu sârg, lucrările la construcția magazinului Lidl de la Satu Mare înregistrează întârzieri de circa o lună.

  Firma constructoare încearcă să mai recupereze din timpul pierdut, însă sunt mici șanse ca magazinul să fie gata pe data de 10 septembrie, așa cum era prevăzut inițial.

  Cu toate acestea, este însă destul de posibil că inaugurarea magazinului să se facă undeva pe la începutul lunii octombrie.

  Din ceea ce se poate constata din aceste imagini, clădirea principală a fost ridicată, iar acum se lucrează intens la amenajarea parcării și a anexelor. În scurt timp se va trece și la mobilarea magazinului și amenajarea acestuia.

  Pe lângă supermarket-ul propriu-zis, aici vor fi amenajate parcări și căi de acces. Va fi construită o parcare cu 138 de locuri.

  Accesul în parcarea magazinului se va face prin două puncte. Primul dintre ele va fi de pe Drumul Careiului, în imediata vecinătate a străzii Dunării. Cel de-al doilea punct de acces va fi amenajat înainte de urcarea pe Podul Golescu, imediat după intersecția Crinul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img