More


  VIDEO/FOTO. Un tânăr talentat sătmărean, demn urmaș al lui Prodan. Pregătit de antrenorul personal a lui Puyol

  - Advertisement -

  david

  Un tânăr originar din județul Satu Mare, David Alejandro Nistor, ar putea devenii viitorul star al fotbalului românesc, un demn urmaș a lui Prodan. Se pregătește în Spania, individual, cu antrenorul personal al marelui Carles Puyol, argentinianul Pablo Nahuel Ramallo.

  Puștiul are doar 11 ani și joacă pe postul de fundaș dreapta la grupele de juniori ale formației madrilene Alcorcon, unde evoluează și un alt fotbalist român, Ionuț Badea, 15 ani.

  “Idolul meu este Cosmin Contra. El mi l-a recomandat și pe Ramallo, care l-a pregătit individual pe Puyol. Acum, antrenorul meu se ocupă de dezvoltarea tinerilor fotbaliști din Spania, în special pe partea tehnică”, a povestit juniorul pentru GSP.ro.

  Părinții micul fotbalist, sunt din județul Satu Mare, mai precis din satul Gelu. Tatăl său, Dinu Nistor, are o echipă de fotbal amatori în Spania.

  Acesta a declarat exclusiv pentru GNV că juniorul se pregătește intens pentru a deveni un viitor mare fotbalist al Europei. Acesta a declarat că, dacă se va ajunge până acolo, va alege naționala României, în detrimentul Spaniei, în cazul în care se va ajunge la selecție pentru echipa națională.

  Tatăl juniorului a mai precizat că tânărul fotbalist va juca cu mândrie la o echipă din România, însă la una de cel mai înalt nivel.

  David Alejandro Nistor a jucat în 22 de meciuri în ultimul sezon, 2016-17, pentru Alcorcon, categoria Segunda Alevin, ca fundaș dreapta, unde are un gol marcat.

  Faptul că antrenorul personal al marelui de la FC Barcelona, Carles Puyol, argentinianul Pablo Nahuel Ramallo, a ales să-l antreneze personal pe juniorul sătmărean înseamnă că acesta este talentat și sunt premise serioase ca acesta să devină unul dintre viitorii jucători de bază a naționalei României.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img