More


  Zugrăvitul casei, o necesitate. În Satu Mare te costă chiar foarte puțin

  - Advertisement -

  lebada

  Foarte mulți sătmăreni acuză aerul îmbâcsit din casă. Care este generat din varii motive. Mucegaiul este doar unul dintre cauze. Soluția perfectă: zugrăvitul locuinței. Iar în această perioadă a anului este o oportunitate perfectă, pentru că temperaturile de afară permit acest lucru.

  De altfel, dincolo de aspectul estetic, zugrăveala are un rol practic: acela de a proteja pereții. Zugrăvitul se face diferit, în funcție de destinația fiecărei camere. Astfel, bucătăria și baia, dar și camera în care sunt puse rufele la spălat și uscat sunt cele care au pereții cei mai solicitați, așa că acestea trebuie zugrăvite cel mai des.

  ”Vopseaua pentru baie, bucătărie sau spălătorie trebuie să fie una care să reziste spălărilor repetate. Noi avem soluția perfectă: vopselele lavabile ”Faur” și ”Elfeinbein” – vopsea premium – care sunt proiectate și perfecționate în laboratorul chimic al fabricii noastre de la Valea Vinului. Sunt produse cu utilaje de mare performanţă”, spune Cristian Pașca, reprezentantul firmei sătmărene Lebăda.

  Holul și camerele copiilor sunt camerele unde pereții se deteriorează cel mai rapid. Și aici, soluția perfectă este reprezentată de vopseaua lavabilă.

  ”Copiii sunt recunoscuți pentru pasiunea de a-și exprima creativitatea pe pereți. Vopseaua noastră ultra-lavabilă este soluția ideală. Este la un preț imbatabil, la o calitate pe măsură”, mai spune Cristian Pașca. Iar materialele pentru a pune în practică acest plan le găsești la Lebăda. Iar o ofertă și mai complexă o să o găsești în showroom-ul de pe Drumul Careiului, care se va deschide oficial sâmbătă, 2 septembrie. Mai mult, Lebăda vă oferă o reducere de 10% la mii de produse, precum: cărămidă, țiglă, BCA, fier beton, plasă sudată, polistiren, pavaje, baterii, boilere, radiatoare, gresie, faianță, vopsele lavabile, uși, parchet, tencuieli decorative, chiuvete de bucătărie, căzi de baie, mobilier de baie și electrice.

  De asemenea, mai puteți achiziționa materialele necesare și la depozitul central de pe strada Gheorghe Barițiu, nr. 27, Magazinul 7 Perla de pe Bulevardul Independenței, bloc UH 8/1, Magazinul 8 de pe Bulevardul Lucian Blaga, UU 38, Magazin 2 Casa Pașca – Drumul Careiului, C 15 -17. De asemenea, în Carei, la maga-zinul Lebăda, situat pe Calea Armatei Române, nr. 1.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img