More


  Accident mortal în județ. Două persoane au decedat, alte trei în stare gravă

  - Advertisement -

  accident-mortal

  Un cumplit accident de circulație, soldat cu moartea a două persoane și rănirea gravă a altor trei s-a produs în această dimineață, în jurul orei 10.00, între localitățile Carei și Petrești, în dreptul drumului ce duce spre Marna.

  Un tânăr de 21 de ani, din Dindești, aflat la volanului unui autoturism BMW, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra bolidului, a părăsit partea carosabilă, și s-a lovit violent de un tâlp.

  Impactul a fost crunt. Două persoane, au rămas încarcerate în autoturism, alte trei fiind aruncate din mașină în momentul impactului. Șoferul și pasagerul din dreapta, o femeie, au decedat, unul în mașină, încarcerat, celălat după ce a fost aruncat din mașină în momentul impactului.

  O a treia persoană a rămas încarcerată, dar, deși se află în viață, este în stare foarte gravă. Alte două persoane care au fost aruncate din mașină se află în stare gravă.

  La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale pompierilor, SMURD și ambulanță și se face tot ce este omenește cu putință pentru salvarea victimelor.

  Vom reveni cu amănunte.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img