More


  Curaj ieșit din comun al unui sătmărean. Trei hoți, prinși în flagrant ”La Dâmburi”

  - Advertisement -

  mascati

  Trei hoți din mașini au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă mai multe mașini la Festivalul ”La Dâmburi”, după ce un tânăr sătmărean curajos i-a filmat și a chemat poliția.

  Potrivit declarațiilor făcute de unele surse judiciare pentru GNV, ieri seară, pe strada Ion Vidu din Cartierul Micro 17, municipiul Satu Mare, trei tineri care încercau să spargă mai multe mașini au fost prinși în flagrant după ce un tânăr curajos sătmărean a solicitat intervenția autorităților.

  I-a urmărit cu atenție și i-a filmat cu telefonul mobil. Între timp, a sunat la 112, solicitând sprijinul polițiștilor, explicându-le cu lux de amănunte poziția hoților.

  Cei trei hoți, domiciliați în Baia Mare, cu vârste cuprinse între 18, 22 și 25 de ani, au fost prinși de polițilti în flagrant. Doi dintre ei sunt recidiviști și destul de agresivi.

  Sursele judiciare au explicat pentru GNV, cu subiect și predicat, că cei trei au venit la Festivalul ”La Dâmburi” cu un scop bine stabilit: să spargă mașini.

  ”Toți trei sunt din Baia Mare și au fost surprinși de un alt tânăr în timp ce forțau trei mașini. Tânărul i-a filmat cu telefonul mobil și apoi a sunat la 112. Polițiștii au reușit să îi prindă în flagrant, iar pe baza imaginilor video nu au mai avut ce să nege. Totul era evident. Doi dintre ei sunt recidiviști. Tânărul sătmărean a dat dovadă de un spirit civic fantastic”, au spus surse judiciare pentru GNV.

  Hoții au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie duși în fața procurorilor pentru a se lua măsura legală ce se impune: control judiciar sau prezentarea lor în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img