More


  Sâmbătă, de la ora 13.00, pe Drumul Careiului. Un showroom, cu cele mai noi articole de amenajări interioare, se inaugurează sâmbătă la Satu Mare

  - Advertisement -

  IMG_4830

  Sâmbătă, 2 septembrie, se va inaugura un showroom cu cele mai noi produse de decorațiuni interioare din județul Satu Mare. Investiția este a firmei sătmărene Lebăda, iar produsele sunt celemai moderne, alese de specialiștii firmei, în urma unor participări la cele mai importante târguri de profil din Europa.

  Showroom-ul va fi găzduit de magazinul Lebăda, situat pe Drumul Careiului, din municipiul Satu Mare, care se va inaugura în zilele următoare! La o dată care urmează să fie anunțată în următoarele zile. ”Am venit cu această idee, a unui showroommodern, tocmai pentru a le oferi sătmărenilor posibilitatea de a avea acces și a alege dintre cele mai noi produse în domeniul amenajărilor interioare. Noi nuvrem să dăm doar cantitate, noi vrem să dăm și calitate”, a spus Cristian Pașca, reprezentantul firmei Lebăda. Aici, oferta extrem de variată și profesioniștii care vor sta la dispoziția clienților va fi completată de un sistem de nou de marketing, pliat pe nevoile fiecărui client înparte. ”Pe lângă faptul că întregul capital investit este sătmărean, cu produse și angajați sătmăreni, showroom-ul va aveaun concept nou de marketing, bazat pe o ofertă personalizată, pentru nevoile fiecărei persoane”, a conchis Cristian Pașca.

  lebada  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img