More


  Un nou scandal la Spitalul Județean. O infiermieră i-a furat cardul unei colege

  - Advertisement -

  spital

  Un nou scandal zguduie Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. O infiermieră i-a furat cardul unei colege și a încercat și i-a golit contul. Hoața a fost prinsă însă de polițiști.

  Potrivit unor surse judiciare, o infirmieră, în vârstă de 44 de ani, profitând de neatenția unei colege, i-a furat acesteia portmoneul din geantă, în care, pe lângă documentele personale și câțiva lei, se afla și cardul de salariu al acesteia. Desigur, tot în portmoneu se afla și codul PIN al cardului.

  Sursele judiciare au precizat pentru Gazeta de Nord Vest că furtul a fost raportat încă din data de 15 august. Deși polițiștii știau deja cine este victima, de mare ajutor pentru a divedi furtul au fost imaginile suprinse de camera de supraveghere a bancomatului de unde hoața a scos, de pe cardul colegei sale, salariul acesteia, golindu-i practic contul.

  Hoața a fost suprinsă la bancomat în cursul zilei de ieri.

  Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz cu principalul suspect al furtului în stare de libertate. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

  Se pare că, de-a lungul timpului, în Spitalul Județean Satu Mare au mai fost și alte furturi, infiermiera hoață fiind cercetată dacă a avut sau nu legătură cu acestea.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img