More


  VIDEO/FOTO. Accident grav la Burdea. O fetiță a ajuns la Spital

  - Advertisement -

  accident burdea6

  Un grav accident de circulație, soldat cu rănirea grave a unei fetițe de circa 6-7 ani, s-a produs astăzi după-amiază, în jurul orei 14.00, în apropierea intersecției de la Burdea, pe bulevardul Octavian Goga, din Satu Mare.

  Potrivit martorilor oculari, vinovată de producerea accidentului s-ar face chiar mama fetiței. Martorii au declarat pentru GNV că mama, care avea un copil în brațe și fetița lovită ținând-o de mână, a încercat să treacă strada prin loc nepermis. la un moment dat, fetița s-a desprins de mâna mamei ei și a încercat să fugă, moment în care a fost lovită de un autobuz Transurban care circula dinspre Burdea spre Octavian Goga.

  Fetița a căzut la pământ de unde nu s-a mai putut ridica. Primul ajutor i-a fost acordat de către un medic care are cabinet medical în apropierea locului în care s-a produs accidentul.

  La scurt timp, la fața locului a sosit și o ambulanță SMURD care, după ce i-a acordat fetiței primul ajutor, a transportat-o pe aceasta la spital.

  De asemenea, la locul producerii accidentului au sosit mai multe echipaje de poliție care au luat primele măsuri de fluidizare a traficului, apoi au demarat o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs accidentul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img