VIDEO/FOTO. Prima seară, explozivă, la Dâmburi. Mai urmează unamacabanche1

Prima seara s-a dovedit a fi una explozivă la Festivalul ”La Dâmburi”. Mii de tineri, din Satu Mare, dar și din alte zone ale țării, s-au adunat între dâmburile din Parcul OFUdin Micro 17 pentru a petrece o seraă minunată.

Și nu au regretat. Au fost amenajate două scena. Una dintre ele a fost destinată DJ-ilor. Aici au mixatr tineri DJ precum Holtei, Phronetique, Definition sau Balinteu. DJ-ii au mixat, iar tinerii s-au distrat.

Scena principală a fost destinată trupelor. Aici, rând pe rând, au concertat 8 Minutes, DJ Sauce, un Banal Aparte și Cred Ca Sunt Extraterestru.

De departe, însă, cel mai așteptat moment al serii a fost concertul trupei Macanache, care a adunat în fața scenei câteva mii bune de tineri care s-au distrat și au cântat împreună cu membrii acestei trupe.

Distracția continuă și azi La Dâmburi.

Sâmbătă- 2 septembrie
Main Stage
17:00 – Estinca & Jim Ntb
18:00 – B.E.A.R. Band
19:15 – ALL Friends Band
20:30 – Szabo Balazs Bandaja
22:00 – The Shiver Show

Scena Stimulating Frequencies
17:00 – Shtoots
18:00 – Pumi
19:00 – Netscape
20:00 – Hell:SD
21:00 – Rikz

Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Satu Mare și al Consiliului Local Satu Mare, prin Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, precum și cu susținerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts