More


  VIDEO/FOTO. Prima seară, explozivă, la Dâmburi. Mai urmează una

  =

  macabanche1

  Prima seara s-a dovedit a fi una explozivă la Festivalul ”La Dâmburi”. Mii de tineri, din Satu Mare, dar și din alte zone ale țării, s-au adunat între dâmburile din Parcul OFUdin Micro 17 pentru a petrece o seraă minunată.

  Și nu au regretat. Au fost amenajate două scena. Una dintre ele a fost destinată DJ-ilor. Aici au mixatr tineri DJ precum Holtei, Phronetique, Definition sau Balinteu. DJ-ii au mixat, iar tinerii s-au distrat.

  Scena principală a fost destinată trupelor. Aici, rând pe rând, au concertat 8 Minutes, DJ Sauce, un Banal Aparte și Cred Ca Sunt Extraterestru.

  De departe, însă, cel mai așteptat moment al serii a fost concertul trupei Macanache, care a adunat în fața scenei câteva mii bune de tineri care s-au distrat și au cântat împreună cu membrii acestei trupe.

  Distracția continuă și azi La Dâmburi.

  Sâmbătă- 2 septembrie
  Main Stage
  17:00 – Estinca & Jim Ntb
  18:00 – B.E.A.R. Band
  19:15 – ALL Friends Band
  20:30 – Szabo Balazs Bandaja
  22:00 – The Shiver Show

  Scena Stimulating Frequencies
  17:00 – Shtoots
  18:00 – Pumi
  19:00 – Netscape
  20:00 – Hell:SD
  21:00 – Rikz

  Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Satu Mare și al Consiliului Local Satu Mare, prin Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, precum și cu susținerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img