More


  Prima ediție a campaniei DJ pentru digitalizare s-a încheiat cu succes

  - Advertisement -

  Prima ediție a campaniei DJ PENTRU DIGITALIZARE s-a încheiat cu succes. Rezultatele sunt peste așteptări. 35 de tablete vor fi achiziționate din donațiile făcute. Evenimentul aduce copiilor instituționalizați din județul Satu Mare, o șansă la educația on-line.

  Sunt 17 centre de plasament în care sunt repartizați 187 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani, excepție fiind Centrul Maternal ,,Lorena” unde sunt adăpostite mame cu copii ce pot fi de la sugari până la preșcolari.

  Pe lângă obiectivul caritabil propus, evenimentul a avut și scopul de a lansa un semnal de alarmă întregii națiuni, această problemă fiind actuală peste tot în țară. Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au nevoie de ajutorul nostru pentru a oferi un sprijin în degitalizarea centrelor de plasament.

  Statul, nu a reușit să doteze aceste instituții cu dispozitivele necesare copiilor pentru a participa la școala on-line. Astfel că fiecare like, fiecare distribuire, fiecare articol publicat a ajutat ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multe persoane, reușind chiar să depășească granițele țării.

  ”În mare parte, acest merit le revine artiștilor și staff-ului care s-au alăturat cauzei noastre și vrem și pe această cale să le mulțumim. Ei sunt: DJ Dark, DJ Mentol, DJ Aya, DJ Dacian, DJ Albin, DJ Kaczka, DJ Bia, DJ NRB, DJ BRN, DJ Mini, DJ Kamil S, DJ Bia & Mr. Saxi, DJ Soso, DJ Andrei Traista, DJ Zoli Bohak, DJ Roly K, DJ Onuc, DJ George, MC SHUTHY alături de Ciprian Cătunescu, alias Unguru Bulan. Un merit deosebit revine staff-ului tehnic: Director Festival – Dacian Codreanu, Regizor platou ATC – Vlad Crasnai, Music Mixing Company, One Entertainment, Party Service, Emanuel Pop și Codruț Rebic – Antena 3. Pentru serviciile oferite le suntem recunoscători firmelor Esedra, Hotel Melody, Zirmer Bud, Gemelli și Cinque”, spun organizatorii.

  Întreaga campanie a fost transmisă live pe paginile de Facebook ale Gazetei de Nord Vest și Nord Vest TV și s-au bucurat de un succes real, adunând zeci de mii de vizualizări și sute de like-uri și distribuiri.

  În mare parte, banii pentru tabletele achiziționate, au venit direct de la sponsorii: Galant Leasing, Dr. Coica, Mov Sound Mix, Corpul Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Satu Mare și Nord Vest TV. Și aportul financiar al persoanelor fizice a adus cotribuții substanțiale astfel că numărul tabletelor achiziționate a ajuns la 35. Acestea vor ajunge la copii din Casele de tip Familial ,,Ana”, ,,Maria”, ,,Felicia”, ,,Speranța”, ,,Violeta”, ,,Mihaela”, ,,Alexandra”, ,,Teodora”, ,,Floare de Colț”, ,,Orhideea”, ,,Ștefania”, ,,Daniel”, ,,Iris”, Centrul Maternal ,,Lorena”, Centru de Asistență și Intervenție pentru victimele traficului de persoane, abuzului, neglijării și exploatării ,,Andrei”, Centrul de primire în regim de urgență – adăpost de noapte pentru copii străzii Hurezu Mare, Congregația ,,Fiicele Îndurării” și Asociația ,,STEA”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img