More


  Salarii mai mari pentru angajații din DJST-uri și antrenorii cluburilor departamentale

  - Advertisement -

  Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare şi fost ministru al Tineretului şi Sportului, anunţă că, alături de colegii din Parlament, a votat modificarea Legii salarizării unice, prin care salariile celor din MTS să crească cu 10%.

  ”Am votat azi (n.r. marți) modificarea Legii salarizării unice astfel încât cei din Ministerul Tineretului și Sportului vor sta, în sfârșit, alături de celelalte categorii de bugetari. Ei vor beneficia de o majorare de 10 la sută a salariului.

  Era o nedreptate, reparată acum la inițiativa PSD. De altfel, pe perioada mandatului meu de ministru am avut mai multe discuții cu cei din aparatul central, direcții, federații și sindicat pe această temă. E foarte bine că legea a trecut cu voturile a 194 de deputați.

  Nu ai cum să le ceri celor din direcțiile județene, din cluburile sportive și din federații să facă performanță și să ducă sportivii pe primele locuri în competiții, dacă la salarii sunt pe ultimul loc!”, a scris deputatul Ioana Bran pe pagina de facebook.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img