More


  Alertă METEO… Arafat ne bagă-n ceață

  =

   

  A trecut un an de pandemie și coronavirusu nu se dă bătut… Pe când credeam că a venit vaccine și luminița de la capătul tunelului e tot mai vie iată că vin specialiștii și ne bagă, nu numai în carantină ci și într-o ceață totală…Ca să șuăm doar o știre apărută duminică seara:
  ”Secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, a declarat că este posibil ca celor care au certificat de vaccinare să li se ceară și un test Covid și explică motivul.
  Raed Arafat a fost întrebat dacă, tehnic, mai este nevoie de un test Covid pentru cei care au certificat de vaccinare.
  „Se poate cere testul pentru că s-a dovedit că poți fi purtător asimptomatic. Vaccinul limitează șansa de a te infecta, dar nu o anulează. Uneori se cere în comun”, a spus șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.
  Arafat a precizat că, din câte știe, la urcarea în avion cei care au certificat de vaccinare sau au avut Covid sunt scutiți de teste Covid, adăugând că va verifica informația pentru a nu fi greșită.”…Nu ne ajungea scandalul cu ASTRA și Zeneca sau cu antivacciniștii acum nenea ăsta, ARAFAT ne taie speranța și ne lasă-n aer… Cum ar veni…”și vaccinați și cu banii luați!”. Și să mai zică cineva că pentru unii covidu’ ăsta nu-i afacerea vieții!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img