More


  Peste 110 sancțiuni contraventionale, aplicate de Poliție

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 8 aprilie activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, iar cu ocazia aceasta au aplicat peste 110  sancțiuni contravenționale.

  Astfel, ieri, 8 aprilie , pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care au aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 44 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 19 conducători auto și au reținut 2 certificate de înmatriculare.

  Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 12 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 103-135 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h.

  Amenzi aplicate azi, 9 Aprilie

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 9 aprilie , activități pentru menținerea unui climat de siguranță publică, pe raza municipiului Satu Mare.

  În dimineața acestei zile, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare au efectuat activități pentru prevenirea și combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat de siguranță publică, pe raza localității Petea.

  În acest context, au fost legitimate peste 50 de persoane și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6 000 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img