Asociația Club Sportiv Yakuza a participat sâmbătă 19 martie la Campionatulul Național de Karate Shotokan E. S. K. U.
Clubul sătmărean a fost reprezentat de secția de karate Botiz iar din delegașie au făcut parte 21 sportivi pregătiți și însoțiți de antrenorul Robert Soos.
”După o lungă perioadă inactivă din punct de vedere competițional, lotul de performanță al clubului s-a cam micșorat tocmai de aceea la acest concurs prestigios în mare parte am pornit cu noua generație de sportivi care s-au descurcat excelent în primul lor mare test. Dar cred ca rezultatele obținute reflectă acest lucru! Astfel am reușit sa strângem un total de 20 medalii ” ne a transmis antrenorul Robert Soos.
3 aur : Alec Diana( 2), Tripon Casian
8 argint Soncoios Iulia, Reiz Vivien, Alec David( 2), Rostas Alex, Varhanyovszki Vlad, Mureșan Nicolas, Fehér Vasilică.
9 bronz : Varhanyovszki Andrei, Vig Flórián, Bota Cornel, Sipos Krisztina
Dargos Lucas (2), Fehér Vasilică, Rostas Alex, Tripon Casian.
Performera clubului a fost de departe Alec Diana , dublă campionă națională.
”Pe această cale doresc să mulțumesc Primăriei Comunei Botiz reprezentată prin domnul Primar Mureșan Ioan, care ne pune la dispozitie sala de sport pentru pregătirea sportivilor și pentru ajutorul acordat în deplasarea noastră în Buzău, magazinului “Fermierul” reprezentată prin Sebastian Soncoios căruia îi mulțumim pentru echipamentul de prezentare al clubului și pentru contribuția adusă la cazarea sportivilor. Respectiv prietenilor, cunoștințelor și nu în ultimul rând părinților inimoși care au avut incredere în noi și au contribuit în mod direct sau indirect în reușita noastră. ” a mai spus antrenorul Robert Soos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here