More


  Cât va mai fii încercată populația globului de experimente diabolice? (II)

  - Advertisement -

  Dacă joia trecută în prima parte a materialului am adus în discuție pandemia de Covid care a trecut cât și despre actualul lockdown din China, începutul unei noi pandemii, de această dată la copii, de hepatită, azi voi continua cu scepticismul meu vizavi de stările tensionate din lumea întreagă.

  Acum parcă vrând să se inducă o stare de temere populației Moldovei, României, Poloniei, Cehiei, Sloveniei, Turciei, Germaniei și SUA presa rusă scrie, probabil la comandă, că România și Polonia sunt primele state care „cer” să fie atacate de Rusia. Articolul este intitulat „Polonia și România, primii candidați pentru lovituri cu rachete Kalibr”. Ipoteza jurnalistei este că, dacă Marea Britanie a numit bombardamentele ucrainene asupra unor facilități militare de pe teritoriul Rusiei justificate, atunci și Rusia are dreptul să țintească lanțuri logistice din mai multe state care furnizează arme Ucrainei. Astfel că după logica aceasta țările precum Cehia, Slovenia, Turcia, Germania și SUA chiar și Bulgaria sunt posibile ținte viitoare.

  Continuând în aceeași manipulare și paranoia aceeași jurnalistă spune că dacă țările mai sus menționate ar fi lovite de rachete Kalibr acestea nu ar supraviețui în urma atacului și că acesta ar fi preludiul celui de al treilea război mondial. Deci este de noaptea minții ce discuții se creează în presă.

  Kalibr este o rachetă de croazieră mare-sol. Ea poate fi lansată de pe o navă de război sau dintr-un submarin, având o rază de 1.500-2.000 de kilometri. O astfel de rachetă poate lovi direct din Marea Neagră. Astfel de amenințări par ieșite din filme SF, dar iată că trăim din nefericire și astfel de momente de panică, groază și amenințări directe. Toate aceste amenințări vin din partea Rusiei după ce James Heappey, subsecretar de stat al forțelor armate britanice, a dat dreptate armatei ucrainene atunci când aceasta a lovit baze militare de pe teritoriul Rusiei, cu scopul de a perturba logistica armatei ruse.

  China intră tare în complot și parcă profitând de războiul început de rușii și de actuala stare de “toleranță” a SUA față de China, cea din urmă produce a 72-a incursiune a avioanelor chineze pe cerul Taiwanului în aprilie. În total, au fost 78 de zile în 2022 când chinezii au încălcat spațiul aerian al Taiwanului. Un total de 348 de aeronave chineze au comis încălcări.

  Două avioane de luptă Su-30 din Forțele Aeriene ale Armatei Chinei au intrat în zona de identificare a apărării aeriene din Taiwan sâmbătă, 30 aprilie, a informat Taiwan News, citând Ministerul Apărării Naționale din Taiwan. Cele două evenimente s-au produs la orele 8:53 a.m. și, respectiv, 1:23 a.m., de ambele ori la o altitudine de 9.800 de metri nord-est de Insula DongSha, în sectorul de apărare aeriană sud-vestică. În ambele cazuri, avioanele s-au întors după ce armata taiwaneză și-a ridicat avioanele, a transmis avertismente și a desfășurat sisteme de rachete antiaeriene pentru a urmări inamicul.

  Tot China cere SUA să renunțe imediat la decizia ilegală de îngheţare a rezervelor Băncii Centrale a Afganistanului, să prezinte scuze şi să despăgubească poporul afgan pentru cei 20 de ani pierduţi în timpul războiului, iar ucigaşii afganilor trebuie să fie pedepsiţi conform legii, a declarat Wang Wenbin, purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, conform Radio China. Potrivit acestuia, SUA au invadat Afganistanul timp de 20 de ani. 174.000 de afgani, inclusiv peste 30.000 de civili, au fost ucişi, iar aproape o treime dintre afgani au ajuns refugiați. Mai mult de jumătate dintre afgani suferă de foamete extremă, aceasta fiind o catastrofă umanitară rar întâlnită. Conform ministrului de externe chinez SUA au distrus o țară și au ruinat viitorul unei generații.

  Și în Europa sunt țării care vorbesc de obligația de înarmare. Dacă Germania, prima care a alocat un buget extrem de important din PIB, mai exact 100 de miliarde de euro pentru modernizarea armatei şi obiectivul de a depăşi 2% din PIB pentru forţele militare după invazia rusă din Ucraina, acum Serbia a prezentat noile sale rachete sol-aer de fabricație chineză, o demonstrație de putere militară într-un moment în care Belgradul face un exercițiu de echilibru delicat în legătură cu invazia Rusiei în Ucraina.

  Achiziționarea sistemului de rachete chinezesc, care a fost expus public sâmbătă, a stârnit îngrijorări în Occident și în rândul unora dintre vecinii Serbiei, care se tem că o creștere a numărului de arme în Balcani ar putea amenința pacea fragilă din regiune. Membrii publicului și mass-media au fost invitați la expoziția de pe aerodromul militar Batajnica de lângă Belgrad, unde rachete chinezești și franceze erau aliniate alături de elicoptere, drone chinezești și avioane de luptă rusești. Deși Serbia caută oficial să devină membră a Uniunii Europene, ea s-a înarmat în principal cu arme rusești și chinezești, inclusiv tancuri de luptă T-72, avioane de luptă MiG-29, elicoptere de atac Mi-35 și drone.

  Deci sincer la 38 de ani care îi am și vorbind cu oameni mai experimentați ca mine, nu îmi vine să cred că la ce evoluată este lumea și în special Europa vorbim seară de seară la TV și în toată presa de război în estul Europei, apoi ținte posibile viitoare țări din UE și NATO și de al treilea război mondial. Mie personal îmi vine greu să cred că toate acestea nu fac parte dintr-un plan bine pus la punct .Că prea ne era bine, lumea se dezvolta, oamenii puteau să umble liberi dintr-o parte în alta, ne permiteam anumite “luxuri” care în istoria modernă a omeniri nu s-au mai întâlnit. Dar pentru că așa cum spun eu întotdeauna este un dar s-a creat o oarecare egalare între bogății lumi, că într-adevăr miliardarii lumi nu se puteau deosebi în văzul tuturor de milionari. Așa cum îmi place să spun ce a fost am văzut, prezentul îl trăim dar vom vedea ce ne aduce viitorul!

  Răzvan Govor  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img