More


  Donație de aparatură medicală din partea unei asociații caritabile pentru secție de Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare

  - Advertisement -

  O asociație caritabilă din SATU MARE are bucuria de a vă anunța că a fost finalizată donația de aparatură medicală destinată secției de Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

  În ciuda faptului că 2021 a fost un an dificil din cauza contextului pandemic, am continuat tradiția campaniei noastre de suflet “O CANĂ DE FERICIRE”, iar din sumele adunate am reușit să achiziționăm și să donăm un injectomat și un monitor multiparametric de monitorizare a funcțiilor vitale.

  Aparatura medicală a fost donată Secției de Ortopedie, unde a fost recepționată cu bucurie de către domnul dr. Virgil Anițaș și de doamna asistent șef Violeta Domide.

  Dar din dar se face Rai, astfel că le mulțumim încă o dată sătmărenilor care au luat parte la proiectul nostru și care ne-au sprijinit cu donații, pentru ca și noi să putem dona mai departe aparatura necesară Spitalului.

  Considerăm aceste acțiuni o datorie față de comunitatea noastră, astfel încât în perioada următoare vom pregăti și implementa o serie de evenimente dedicate comunității, având același scop – de a face bine împreună!

  Reamintim că în anii anteriori am sprijinit Spitalul Județean de Urgență Satu Mare cu următoarele donații:

  • bilirubinometru, donat secției de Neonatologie (2014);

  • cardiotocograf, donat secției de Obstetrică-Ginecologie (2015);

  • instrumentar specific, pentru secția de Gastroenterologie; saltele și prize cu cuplă rapidă pentru oxigen, pentru secția de ATI (2016);

  • instrumentar specific, donat secției de Chirurgie (2017);

  • un sistem de monitorizare a bebelușilor care sunt internați în cadrul Secției de Neonatologie (2018);

  • rezectoscop, teacă cistoscop, mecanism de deflectare cateter cu două porturi de instrumentar, punte cistoscop cu un port de instrumentar, garnituri canal de lucru cistoscop și pensă recuperare calculi cu vârf lung, donate secției de urologie (2019);

  • teste rapide pentru depistarea virusului SARS-Cov2 (2020).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img