More


  TÂRGUL LICEELOR – campania de orientare școlară și profesională „ÎMI CONSTRUIESC VIITORUL

  - Advertisement -

  Vineri, 6 mai 2022, începând cu ora 10.15 va avea loc la deschiderea Târgului liceelor, în incinta Shopping Citty Satu Mare. Activitatea de orientare școlară și profesională destinată elevilor de clasa a VIII-a facilitează alegerea direcției de studii în anii de liceu în așa fel încât aceasta să fie corelată cu interesele și cu aptitudinile lor. Campania de orientare școlară și profesională „Îmi construiesc viitorul” este organizată de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională din Satu Mare.

  O activitate de orientare școlară și profesională destinată elevilor de clasa a VIII-a

  Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională din Satu Mare organizează, în perioada 4-6 mai 2022, TÂRGUL LICEELOR – o activitate de orientare școlară și profesională destinată elevilor de clasa a VIII-a.

  Această activitate facilitează alegerea direcției de studii pentru absolvenții de gimnaziu, în așa fel încât aceasta să fie corelată cu interesele și cu aptitudinile lor.

  TÂRGUL LICEELOR face parte din campania de orientare școlară și profesională „ÎMI CONSTRUIESC VIITORUL”, pentru elevii din județul Satu Mare, desfășurată în perioada martie-mai 2022.

  Calendarul activităților:

  ⦁ Miercuri, 4 mai 2022, între orele 10.00-15.00, la Negrești-Oaș (în parcul din fața
  Primăriei Negrești-Oaș);

  ⦁ Joi, 5 mai 2022, între orele 10.00-16.00, la Carei (scena în aer liber din centrul orașului
  Carei);

  ⦁ Vineri, 6 mai 2022, între orele 10.00-20.00, la Satu Mare (la Shopping Citty Satu Mare).

  La târgul liceelor sunt așteptați să participe elevi, părinți, cadre didactice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img