More


  FOTO. Artiști de talie mondială și o selecție de vinuri locale extraordinare la Samfest Jazz&Wine

  - Advertisement -

  În prima zi de Samfest Jazz&Wine, organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, atmosfera care a umplut parcul din zona Turnului Pompierilor a fost una de excepție.

  În prima zi a evenimentului au evoluat pe scena amplasată în parc, artiști de talie internațională, care pur și simplu au uimit publicul cu prestația lor fantastică, cei care au făcut parte din programul primei seri fiind nimeni alții decât trupele Mike Parker’s Trio Theory, Zmei3 și Hugo Kant.

  Atmosfera incendiară a fost asigurată, pe lângă muzica de excepție, și de vinurile delicioase servite pe parcursul întregii seri, vinuri provenite din cramele producătorilor locali, respectiv Nastase, Triterra și Nachbil, iar din punct de vedere vizual, picturile luminoase proiectate pe clădirile din împrejurimi.

  Seara a fost încheiată cu remixurile oferite de DJ Dobri, care a combinat în perfectă sinteză muzica jazz cu muzica worldwide.

  Iată o sinteză video de la concertele de vineri seară: https://fb.watch/dJvdCBGPjc/

  Biletele se pot achiziționa în continuare prin rețeaua bilete.ro la următorul link https://bit.ly/jazz_wine_satumare precum și la fața locului. Nu uitați, copiii sub 14 ani au acces gratuit la întregul festival.

  Nu uitați să urmăriți pagina de eveniment de pe Facebook pentru noutăți, galerii foto și video de la eveniment.

  Vă așteptăm cu drag azi la eveniment!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img