More


  Hotelul Sport a fost transferat Primăriei Municipiului Satu Mare

  - Advertisement -

  După cinci ani de demersuri făcute de Primăria Municipiului Satu Mare, Guvernul a adoptat joi, 16 iunie, o hotărâre prin care Hotelul Sport a trecut de la Ministerul Tineretului și Sportului la Primăria Municipiului Satu Mare.

  Timp de cinci ani, conducerea Primăriei a cerut insistent ca Hotelul Sport, aflat într-o stare avansată de degradare, să treacă de la Direcția Județeană de Tineret și Sport la municipiul Satu Mare.

  ,,Mulțumesc ministrului Eduard Novak pentru că după 5 ani de demersuri, Hotelul Sport a fost transferat municipiului Satu Mare. Vom continua să investim în sport și în infrastructura sportivă. Le mulțumesc și parlamentarilor UDMR din județul Satu Mare pentru că au susținut acest demers, fără sprijinul acestora nu s-ar fi putut finaliza în mod pozitiv”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

  Primăria Municipiului Satu Mare se obligă să reabiliteze Hotelul Sport în maxim cinci ani și să păstreze destinația imobilului. Totodată, sportivii vor avea întâietate la cazare.

  ,,Imobilul se află într-o agasantă stare de degradare, astfel că va fi nevoie de investiții importante. Dar, odată reabilitat, acest hotel va fi de mare folos sportului sătmărean. Ministrul Novak a arătat, încă o dată, că pentru noi faptele fac diferența!”, a mai afirmat și deputatul Magyar Lóránd.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img