More


  VIDEO. FINANȚARE pentru stație de epurare ecologică, UNICĂ în țară, la Ardud-Baba Novac

  - Advertisement -
  Primăria orașul Ardud a obținut #finanțare ,prin programul național Anghel Saligny, pentru obiectivul edilitar „Extindere rețele #apă și #canalizare în localitatea Baba Novac”, un proiect în valoare de 18.066.803,44 RON.

  VIDEO AICI

  Dezvoltarea economică și socială a zonei este strâns legată de îmbunătățirea infrastructurii rurale existente și a serviciilor de bază.
  Proiectul presupune realizarea rețelelor stradale de canalizare menajeră și apă potabilă pe toate străzile din localitate, branșamentele (racordurile) de apă și de canalizare menajeră, stație de pompare ape uzate și o stație de epurare ecologică, cu regenerare naturală, #unică în România, după modele din Olanda și Ungaria.
  Obiectivul este un proiect care va rezolva problemele existente cu alimentarea cu apă, colectarea și transportul apelor uzate menajere, racordarea consumatorilor la colectoarele stradale și la rețeaua de apă, va finanța o stație de pompare și o stației de epurare ecologice.
  Prin realizarea investitiei se vor crea noi locuri de muncă pentru populația din localitate, atât pe durata de realizare a proiectului cât și ulterior prin efecte indirecte.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare