More


  Biletele de tren pot fi cumpărate ONLINE: CFR Călători a implementat sistemul xSell-mobil.

  - Advertisement -

   


  Începând de marți, 15 noiembrie 2022, CFR Călători aimplementat sistemul xSell-mobile la nivelul întregului personal de tren. Acest fapt permite emiterea legitimațiilor de călătorie, rezervarea automată a locurilor, scanarea legitimațiilor, validarea biletelor online și a titlurilor metropolitane prinintermediul dispozitivelor mobile.

  Personalul de tren este dotat cu dispozitive compuse din aparate mobile dotate cu NFC (pentru plata cu card contactless) și capabilități de scanare a codurilor de bare / coduri QR, precum și imprimante termice pentru tipărirea biletelor.

  Finalizarea implementării acestei soluții permite vânzareaonline în trafic intern a legitimațiilor de călătorie la toatetrenurile CFR Călători.

  În plus asigură o servire mai rapidă și mai facilă a călătorilor în tren și reducerea timpului limită stabilit pentruachiziționarea biletelor online până în momentul plecăriitrenului din stația de îmbarcare.

  Achiziţionarea biletelor online este posibilă de pe site-ul www.cfrcalatori.ro și prin aplicația mobilă “CFR Călătorimersul trenurilor și bilete online” disponibilă în toatemagazinele de aplicații: Google Play, Apple AppStore și Huawei AppGallery.

  CFR Călători recomandă pasagerilor să își planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziție din graficul unei zile și să îşi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație, utilizândurmătoarele canale:

  -Online de pe www.cfrcalatori.ro;

  -Din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bileteonline”;

  -De la automatele de vânzare bilete din gări;

  -Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR Călători;

  -De la distribuitori autorizați (agenții de turism).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare