Olimpia Satu Mare a anunțat sâmbătă despărțirea de antrenorul Lulu Dragomir, iar așa cum anticipam în ediția de luni a GNV, galben-albaștrii l-au numit ca principal pe fostul tehnician al celor de la Viitorul Vetiș, Cristian Popa.

Popa lasă astfel Viitorul Vetiș după ce anul trecut reușise cu echipa de juniori să câștige titlul național la U 19.
”Clubul nostru are plăcerea de a vi-l prezenta pe noul antrenor al #GalbenAlbaștrilor, Popa Cristian.
Un antrenor cu o vastă experiență atât la nivel de juniori cât și de seniori, Cristian Popa a acceptat propunerea noastră de a prelua conducerea tehnică a Olimpiei și suntem convinși că datorită ambiției care îl caracterizează va reuși să atingă obiectivele conturate.
Noi îi urăm mult succes și cât mai multe victorii ca antrenor al Olimpiei!” este anunțul celor de la Olimpia Satu Mare pe pagina oficială de facebook.
Se pare că Popa nu vine cu mâna goală la Olimpia, iar de la Vetiș vor ajunge la gruparea galben-albastră și o parte dintre jucătorii cu care Viitorul a obținut rezultate remarcabile în elite anul trecut și la nivel de juniori.
Interesant e că Olimpia Satu Mare și Viitorul Vetiș sunt colege de serie B în Liga a 4-a elite, iar după 10 etape disputate, Viitorul Vetiș ocupă poziția a 2-a cu 24 de puncte, în vreme ce Olimpia e pe trei cu 23 de puncte și cu un meci mai puțin disputat.
Unirea Tășnad e campioană de toamnă cu 26 de puncte cu mențiunea că tășnădenii au un meci în plus disputat față de cei de la Olimpia Satu Mare. De altfel, Olimpia ar putea trece pe prima poziție dacă va câștiga restanța cu ultima clasată, Stăruința Berveni.
Primul obiectiv al lui Cristi Popa este calificarea în play off.
Tot de la Viitorul Vetiș, la finele anului trecut, și-a anunțat plecarea și Dan Gavrilescu. Acesta a acceptat oferta și va fi antrenor- jucător la Sportul Botiz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here