Doliu în fotbalul sătmărean

Fostul jucător de la Someșul Satu Mare și Unirea Tășnad, Ionel Borz a fost condus marți, 10 ianuarie 2023 pe ultimul drum. Ajuns la 66 de ani, Ionel Borz a făcut parte de mai bine de 20 de ani din Comisia de copii și juniori a AJF Satu Mare și și-a dedicat viața sportului rege.

Ionel Borz s-a stins din viață sâmbătă seara chiar de ziua de nume. Acesta participase activ la ediția a 9-a a Cupei AJF Satu Mare iar sâmbătă după amiază a și acordat premiile pentru locul trei, echipei lui de suflet, Unirea Tășnad.

Au ținut să-i fie alături pe ultimul drum foștii colegi de la Someșul și Unirea Tășnad precum și actualii colegi de la AJF Satu Mare.

”Mi-a fost un bun prieten și un excelent colaborator. Am jucat zece ani împreună la Someșul Satu Mare iar din 1999 am colaborat foarte bine la AJF Satu Mare. Un om deosebit dedicat fotbalului. S-a stins după ce a ajuns acasă de la Cupa AJF” spune președintele AJF Satu Mare, Ștefan Szilagyi.


În memoria lui Ionel Borz, de la anul, Cupa AJF Satu Mare rezervată juniorilor A1 va purta numele regretatului IONEL BORZ…


Rămas bun, prieten drag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here