More

  FOTO. ACȚIUNE!!! Alarmă falsă la Satu Mare!

  Polițiștii sătmăreni au oprit în trafic o dubiță despre care se credea că transportă țigări de contrabandă. Însă, deși pachetele erau ambalate ca și cum ar fi țigări de contrabandă, în cele din urmă s-a dovedit că a fost doar o alarmă falsă, iar șoferul a fost lăsat să plece. 
  Dubiță flancată de patru mașini de poliție
  Ceea ce se presupunea a fi un traficant de țigări de contrabandă a fost fost oprit sâmbătă după-amiază, în plină stradă în municipiul Satu Mare. Anchetatorii care primiseră informații că ar transporta astfel de țigări au organizat un flagrant.
  Două mașini în care se aflau persoane în civil au blocat o dubiță albă, după acer au apărut și două mașini de poliție. Dubița părea că e plină era plină de țigări de contrabandă.
  Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 13.30, în municipiul Satu Mare.
  A fost doar o alarmă falsă
  Din fericire, s-a dovedit totul ca fiind o alarmă falsă.
  ”La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, pe bulevardul Henri Coandă din municipiu, au efectuat semnale de oprire unui autovehicul, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani.
  Polițiștii au procedat la verificarea valabilității documentelor bărbatului, efectuând totodată un control asupra autovehiculului, fără a fi identificate elemente susceptibile a fi utilizate la săvârșirea unor infracțiuni, sau produse ale acestora.
  În cauză, nu s-a impus luarea unor măsuri de către polițiști”, se arată într-o informare a IPJ Satu Mare la solicitarea GNV.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE