More


  Inspecții tematice în școlile sălăjene

  - Advertisement -
  Potrivit Inspectoratului Școlar al Județului (IȘJ) Sălaj, trei unităţi de învăţământ sălăjene vor fi controlate de inspectorii școlari, miercuri, 2 aprilie, în cadrul unei preinspecţii, procedură ce precede inspecţia şcolară generală. Este vorba de şcolile din localitățile Şimişna, Zalha şi Rus, care vor fi verificate și de brigada complexă, în perioada 28 aprilie – 2 mai.
  De asemenea, pe data de 24 aprilie, preinspecţii vor avea loc şi la Şcoala „Petri Mor” din Nuşfalău, la şcoala din Coşeiu şi la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” din Şimleu Silvaniei. Inspecţia şcolară generală va fi efectuată, în cele trei unităţi, între 5 şi 9 mai.
  Până la finalul acestui an şcolar mai sunt programate inspecţii de specialitate sau speciale, în  perioada 12 mai – 8 iunie, dar şi o inspecţie tematică, în 14 iunie. Aceasta vizează, în primul rând, modul în care şcolile se achită de sarcinile ce le au în organizarea examenelor naţionale, dar şi aspectele ce ţin de completarea documentelor şcolare la încheierea anului şcolar.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img