More


  Olimpia, pe primul loc la juniori A

  =

  poza

  Cu o etapă înaintea finalului de tur juniorii A de la Olimpia Satu Mare conduc în clasamentul seriei a 6-a . Elevii lui Lulu Dragomir s-au impus sâmbătă la Baia Mare cu 2-0 şi au rămas neînvinşi într-o serie în care activează cluburi private cu centre de copii şi juniori mult mai bine dotate! În aceeaşi serie, LPS Satu Mare cu jucători mai tineri ocupă locul 13.

  La juniorii B LPS Satu Mare ocupă poziţia a 3-a iar antrenorul Dacian Nastai speră ca echipa să rămână în top până la final. “ Oarecum ne încurcă programarea de la FRF. Mai trebuie să jucăm patru etape din retur în această toamnă şi asta s-ar putea să ne coste. Aş vrea să mai putem face un transfer“, a spus Dacian Nastai, invitat luni seara la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV. Acesta a mai declarat că fotbalul sătmărean are parte din nou de generaţii bune de copii şi juniori şi că personal şi-ar dori ca juniorii A să aibă condiţii să joace mai întâi la nivel de liga a 3-a pentru a căpăta experienţă şi încredere. Iar de acolo să facă pasul spre primele două ligi. “Dacă vom avea grijă de aceşti tineri în doi, trei ani Olimpia nu va mai fi nevoită să transfere jucători din alte părţi ci doar să apeleze la pepiniera proprie” a mai declarat Nastai.

  De remarcat că pe lângă generaţia bună de la juniorii A, Olimpia mai are o trupă talentată şi la echipa a 2-a unde cadeţii lui Mircea Bolba şi Cristi Popa pot termina pe poziţia a 2-a turul de campionat dacă se impun în cele trei meciuri restanţă pe care le mai au de disputat.

  Rezultate etapa a 12-a Juniori A, seria a 6-a
  FC Ardealul – Universitatea Cluj 1-1
  CFR 1907 Cluj – Electrica Baia Mare 2-0
  Gloria Progresul Bistrita – Viitorul Mihai Georgescu 2-4
  LPS Cluj-Napoca – LPS Bistrita 5-2
  LPS Satu Mare – CS Sporting Recea 0-1
  FC Municipal Baia Mare – FC Olimpia 2010 Satu Mare 0-2

  Untitled-1  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img