More


  Un sătmărean s-a autoincendiat, dar a scăpat cu viaţă

  - Advertisement -

  incendiat

  Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit în cursul serii de marţi cu două autospeciale cu apă şi spumă, sub comanda plutonierului adjutant şef Ioan Borota, în municipiul Satu Mare, în Cartierul Sătmărel nr.20, acolo unde pompierii au fost anunţaţi că arde camera de zi a unei case, cu posibilitate de propagare la întreaga locuinţă. Forţele de intervenţie au ajuns la locul incendiului la ora 16.17 şi au constatat că proprietarul şi-a incendiat locuinţa cu intenţia de a se sinucide. S-a acţionat cu o ţeavă tip “D” de la autospecială pentru localizarea şi stingerea incendiului. Victima prezenta arsuri de gradul 2/3 la nivelul coapselor şi abdomen, aceasta fiind preluată de către echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportată la spital. Incendiul a fost lichidat la ora 16.40. Au ars o saltea, o canapea, mobilierul şi alte materiale textile din cameră.

  Cauza incendiului: folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu. Prin intervenţia promptă a pompierilor s-a reuşit salvarea casei de locuit în valoare de aproximativ 10.000 lei.

  Pagubele produse de incendiu se ridică la suma de aproximativ 1.000 lei. “Avem un bărbat mai în vârstă, de 63 de ani, a ajuns la noi cu arsuri la nivelul feselor, în zona lombară, la nivelul coapselor. Arsurile au fost provocate prin autoincendiere. Motivele nu le cunoaştem cu exactitate, probabil că este vorba despre o depresie. Pacientul este internat la Secţia de chirurgie plastică. Pacientul a suferit arsuri pe circa 15% din suprafaţa corpului, de gradul II şi III. Asta înseamnă că sunt destul de profunde. Situaţia este sub control, dar noi am cerut în plus alte investigaţii, inclusiv evaluare psihiatrică. Rămâne să fie consultat de specialiştii în acest domeniu şi se vor lua deciziile în consecinţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Constantin Demian.
  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img