More


  Finanțare pentru afacerile tale

  - Advertisement -

  seminar

  Camera de Comerţ şi Industrie Satu Mare, în colaborare cu Oficiul Teritorial pentru IMM şi Cooperaţie Cluj, a organizat ieri seminarul de informare cu titlul: Bani pentru afaceri în perioada de programare 2014 – 2020: oportunităţi actuale de finanţare pentru întreprinderi. Evenimentul a avut loc la sediul Camerei de Comerț și s-a bucurat de succes din partea antreprenorilor sătmăreni.

  Tematica propusă
  Tematica seminarului a vizat liniile de finanţare active şi cele care se preconizează a fi deschise în viitorul foarte apropiat sau în cel de-al doilea semestru al anului 2017, precum şi alte oportunităţi de finanţare accesibile mediului de afaceri.

  Astfel, după un cuvânt de bun venit rostit de directorul CCIA, Daniela Culic, a urmat prezentarea efectivă a liniilor de finanțare.

  Consilierul în cadrul Centrului din Satu Mare al Oficiului Teritorial pentru IMM şi Cooperaţie Cluj, Cristian Rațiu, a prezentat Start-up Nation România – Programe de sprijin a IMM-urilor, cu finanţare de la bugetul de stat – 2017.

  În continuare, Mihaela Nicoleta Măhălean – director general adjunct al Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale – Nord Vest, a prezentat Programul Naţional pentru Dezvoltare Rurală 2014-2020.

  Alte surse de finanțare
  De asemenea, Cristina Savu – Associate, SME Finance & Development Group, European Bank for Reconstruction and Development, a prezentat lucrarea ”Dezvoltarea IMM prin servicii profesionale de consultanţă în afaceri; Programul BERD de finanţare a IMM-urilor « Advice for Small Businesses »”.

  Nu în ultimul rând, Dr.ing. Radu BIG – director executiv Centrul pentru Dezvoltarea IMM Maramureș, a arătat în ce constă Fondul European de Investiţii Strategice (FEIS).

  Întâlnirea de la Satu Mare s-a încheiat cu întrebări și discuții libere despre ce alte tipuri de proiecte pot fi depuse de către IMM și care este parcursul unui potenţial beneficiar pentru a accesa oportunităţile prezentate.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img