More


  Invitaţie la Cupa Unio

  =

  judo

  Una dintre cele mai longevive competiţii sportive din judeţ va avea loc sâmbătă la sala Gheorghe Gyurkan. Este vorba despre ediţia cu numărul 19 a “Cupei Unio“ la judo, un turneu de tradiţie recunoscut atât în ţară cât şi peste hotare.

  Turneul internaţional este rezervat tinerilor sportivi, la trei categorii de vârstă: U 10, U 12 şi U 14. Organizatori principali sunt CS Unio Satu Mare, DJST Satu Mare, A.J. de Judo şi Primăria Satu Mare, în ajutorul cărora au sărit şi sponsori sau oameni cu suflet mare, care ajută sportul sătmărean, printre care se numără şi directorul LPS, Ionel Păcurariu.

  În ceea ce priveşte participarea, se vor întrece la Satu Mare peste 350 de sportivi din Ungaria, Polonia, Ucraina, Republica Moldova şi din toată România. De la CS Unio vor participa 24 de judoka, elevi ai antrenorului Mihaly Terely, dar şi cei de la CSM Satu Mare.

  Luptele se vor da pe trei tatami-uri, pe fiecare suprafaţă vor concura sportivii de la categoriile mai sus menţionate.

  Referitor la programul competiţiei, antrenorul Mihaly Terely ne-a declarat că proba cântarului va avea loc vineri între orele 18.00 şi 20.00, dar şi sâmbătă de la 7.30 la 8.30. Competiţia propriu-zisă va începe sâmbătă de la ora 9.30.

  Intrarea la acest turneu este liberă, iar iubitorii acestui sport sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la sală pentru a vedea la lucru viitorul judo-ului sătmărean, un viitor care sună bine.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img