More


  Cristi Borcea, dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa

  - Advertisement -

  2

  Omul de afaceri Cristi Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători, a fost dus, sâmbătă seară, de la Penitenciarul Poarta Albă, unde este încarcerat, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a acuzat dureri toracice, susţin surse medicale. Borcea nu a rămas internat în unitatea medicală, urmând ca stare sa de sănătate să fie supravegheată în penitenciar.

  Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, Cristian Borcea a fost adus sâmbătă seară la unitatea medicală cu o ambulanţă după ce acuzase dureri toracice.

  El a fost supus mai multor investigaţii medicale, fiind diagnosticat cu angină pectorală, au precizat sursele citate.

  Cristian Borcea nu a rămas internat, starea sa de sănătate urmând să fie supravegheată în penitenciar, iar dacă va mai fi cazul va fi readus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

  Cristian Borcea a fost transferat, la sfârşitul lunii mai, de la Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă, unde este încarcerat şi Gigi Becali, după ce Judecătoria Medgidia a decis că acesta poate executa pedeapsa în regim semideschis. Alături de Borcea a fost transferat şi Victor Becali.

  Cât timp a fost încarcerat la Penitenciarul Slobozia, unde este regim închis, Borcea a fost transportat de mai multe ori la Spitalul-Penitenciar Poarta Albă, din cauza unor probleme medicale, ultima dată ajungând acolo în 18 aprilie. El a rămas atunci internat la Spitalul-Penitenciar Poarta Albă până în 6 mai.

  Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, în 4 martie, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, iar pe Gigi Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img