More


  Dueluri americano-europene în semifinale

  =

  brazil

  Semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal 2014 au loc marţi, 8 iulie şi miercuri, 9 iulie, de la ora 23.00, cu două echipe europene şi două sud-americane.

  Astfel, marţi are loc meciul Brazilia versus Germania, în semifinalele CM 2014, de la ora 23.00, iar miercuri, meciul Olanda versus Argentina, de la aceeaşi oră 23.00. Meciurile vor fi transmise în direct de TVR.

  Brazilia nu se va putea baza pe Neymar în meciul cu germanii, după ce a suferit o accidentare urâtă. Atacantul brazilian care a fost scos pe targă în minutul 88 al meciului cu naţionala Columbiei, de la Fortaleza, a suferit o fractură de vertebră şi nu va mai juca la Cupa Mondială, a declarat medicul echipei Braziliei, Rodrigo Lasmar. Atacantul Neymar, accidentat şi indisponibil pentru restul Cupei Mondiale, a declarat, sâmbătă, că i s-a “furat visul” de a juca finala competiţiei organizată chiar în Brazilia. La meciul din semifinale cu Germania, Brazilia nu va putea conta nici pe serviciile căpitanului Thiago Silva, care va fi suspendat.

  Celălalt duel americano-european la pune faţă în faţă pe Argentina şi Olanda. Dacă Argentina nu a arătat o formă foarte bună, olandezii au dominat meciul cu Costa Rica, deşi a fost nevoie de lovituri de departajare pentru ca “portocala mecanică“ să îşi câştige locul în semifinale.

  Finala mică va avea loc pe 12 iulie, de la ora 23.00, iar marea finală este programată o zi mai târziu, pe 13 iulie, de la ora României 22.00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img